tiistai 10. toukokuuta 2016

Taidegraafikon lukuvuosi 2015–2016 ja kevään näyttelytTaiderattaan kevätnäyttely 2016Olen vuosien kuluessa taipunut opetustöiden vaatimaan sykliin, joka alkaa syksyllä ja päättyy keväällä. Kevään ja opetustyön päättyessä oppilastöiden näyttelyt ruuhkauttavat huhti- ja toukokuuta, kun pystytys ja purku vievät reilusti aikaa. 

Tänä vuonna olen ollut mukana pystyttämässä Oriveden seudun kansalaisopiston taideryhmieni (Lumi-, Fotogravyyri- ja Nuorten kuvataidekurssien) näyttelyä, Jämsän työväenopiston lasten taiteenperusopetuksen näyttelyä, Taiderattaan kevätnäyttelyä ja omaa näyttelyäni Oriveden lähimmäisen kammarilla. Kädet ja aivot ovat saaneet riittävästi jumppaa viime kuukaudet. Kevään näyttelyt ovat minulle kuin kermakakun päällä oleva kirsikka, joka kruunaa koko lukuvuoden ilot ja odotukset. Tälläkin kertaa näyttely ovat vahvistaneet käsitykseni, että lukuvuosi on ollut hyvä ja antoisa minulle sekä kurssilaisilleni.


Kesä alkaa ja voi keskittyä omien töiden tekemiseen, jota remontit, kausihuollot ja harrastus pilkkovat sopiviin pätkiin.

Oriveden seudun kansalaisopiston kevätnäyttelystä 2016

Tom ja oppilaiden piirtämiä kuvia Tomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti